Levent 2. İkinci El Eşya Alanlar

Avrupa Yakasının en elit semtlerinin başında gelen Levent, her çeşit ikinci el eşya veya antika eşya alımı için hizmet verebildiğimiz önemli bir semttir. Bölgeden gelen eşya satış taleplerinin tamamına cevap veriyor, müşterilerimize mümkün olan en hızlı hizmeti veriyoruz. Tabiki bu, satılmak istenen her eşyayı aldığımız anlamına gelmiyor. Alım yapacağımız zaman eşyalarınızın temizlik, sağlamlık ve satılabilir olma durumlarına bakıyoruz.

Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi Levent ikinci el eşya alımı yapacağımız zaman her çeşit eşya ile karşılaşabildiğimiz, eski köklü bir semttir. Antika eşya, oymalı koltuk takımı, El halısı, Hereke halı, piyano, plak, pikap gibi eşyaların yanı sıra ikinci el beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya, koltuk takımı, klima gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

Peki nasıl fiyat alacaksınız? Sizlerde takdir edersiniz ki her eşyanın fiyatlandırmasını yaparken Levent'e gitmemiz mümkün değildir. O yüzden bizlere eşya görsellerinizi  whatsapp veya email üzerinden gönderebilirsiniz. Bu sayede sizler çok kısa sürede fiyat alabilir, bizler de İstanbul trafiğine girmekten kurtuluruz. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden eşyalarınızı alıyoruz.

Bizleri haftanın 7 günü Avrupa veya Anadolu Yakası ikinci el eşya alımı için nereden olursa olsun arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?