Madenler 2. İkinci El Eşya Alanlar

Madenler Mahallesi ikinci el eşya alımı için sizlere sürekli hizmet veren firmamız, eşyalarınızı anında fiyatlandırıyor, fiyatta anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak satın alıyor.


Daha önce hiç eşya satmamış olan, elden çıkarmak istediği ürünleri sağa sola bedava dağıtan ve 2.el eşya satış süreci hakkında bilgisi olmayan müşterilerimiz için sizlere maddeler halinde bilgi vermek istedik;

  • Madenler mahallesi ikinci el eşya satışı için bizleri 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan haftanın 7 günü arayabilirsiniz. 
  • Satmak istediğiniz eşyaların türü ve durumu hakkında bilgi verebilir, eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile bizlere göndererek anında fiyat alabilirsiniz.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde veya sizlerin müsait olduğunuz birgün adresinizden nakit olarak satabilirsiniz.
İşte süreç bu kadar kısa ve basittir. Sadece Madenler Mahallesi için değil tüm İstanbul için 2.el eşya satışı bu şekilde yapılabilmektedir. Sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti almadan ikinci el beyaz eşya, mobilya, led televizyon, lcd televizyon, sıfır eşya, ambalaj eşya, antika eşya, antika mobilya, piyano, plak, pikap, tablo, el yazması eser, tuğra, el halısı, Hereke halı, Uşak halısı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı satın alıyoruz.

Bizleri haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?