Maslak 2. İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya satmak istiyor ve Maslak civarında eşyalarınızı alacak güvenilir bir esnaf arıyorsanız bizler size hizmet vermekten mutluluk duyarız. Eşyalarınızı son derece hızlı şekilde fiyatlandırıyoruz. Nasıl mı? Bunun en hızlı ve kolay yolu bizlere whatsapp veya email üzerinden eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz ile olur. Fotoğraflar incelendikten sonra sizlere mümkün olan en yüksek fiyat verilir.

Fiyat konusunda anlaşma olması halinde aynı gün içinde adresinizden eşyalarınız nakit olarak alınır. Fotoğraflarda görünen eşyalarınız ile gerçek halleri arasında çok büyük farklar olmadığı sürece sizlere verdiğimiz fiyatta indirim istemeyiz. Ancak eşyalarınızın fotoğraflarda görünmeyen kusurları varsa bunları bizlere önceden bildirmeniz iki taraf içinde daha iyi olacaktır.
Maslak ikinci el eşya alanlar

Maslak ikinci el eşya alımı yapacağımız zaman sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep edilmez. İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, led televizyon, ses sitemi, elektronik eşya, mobilya, masa sandalye, baza yatak, retro mobilya, klima, ofis mobilyası gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, el halısı, plak, pikap, piyano, tablo, bahü gibi değerli eşyalarınızı da alıyoruz.

Maslak, Levent, Sarıyer, Bebek ve çevresi ikinci el eşya, antika eşya alımı için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?