Namazgah 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eski eşya satmak istiyorsunuz ve kime nasıl satacağınızı bilmiyor musunuz? Bu konuda sizlere yardımcı olabiliriz. Yıllardır ikinci el eşya, spot eşya ve antika eşya alımı için müşterilerine hizmet veren firmamız Namazgah ikinci el eşya alımı için de sizlere en kaliteli hizmeti tam zamanında verecektir. İsterseniz eşya alım sürecimiz nasıl işliyor, eşyalara neye göre ve nasıl fiyat veriyoruz sizlere bunlardan bahsedelim


  • Eski eşya alımı yaparken en çok dikkat ettiğimiz şey eşyaların satılabilir olmasıdır. Sizlerin çok sağlam ve yeni gördüğünüz bir eşya bizler için satılabilir bir ürün olmayabilir.
  • Bir eşya ne kadar temiz, sağlam ve yeniye yakın ise o kadar kıymetlidir. Özellikle ikinci eş beyaz eşya alımı yapacağımız zaman ürünlerin mutlaka çalışır durumda olmasına dikkat ederiz.
  • Eşyalarınızın fiyatlandırmasını adresinize gelerek yapabileceğimiz gibi fotoğraf üzerinden de yapabiliriz. Malum İstanbul trafiğinde her zaman istediğimiz gibi adrese yetişemiyoruz. Bu gibi durumlarda whatsapp veya email üzerinden gelen eşya fotoğrafları ile sizlere fiyat verebiliyoruz. (whatsapp numaramız : 0533 493 33 90)
  • Fiyat konusunda anlaşma olması halinde Namazgah veya hangi semtte iseniz adresinize gelerek eşyalarınızı nakit ödeme yaparak teslim alıyoruz. Sizlerden hiçbir nakliye ve taşıma ücreti almıyoruz.
Fotoğraf gönderme durumunuz olmadığında ise bizleri arayarak eşyalarınız hakkında detaylı bilgi vererek de ortalama bir fiyat alabilirsiniz. İkinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, elektronik eşya, klima, ofis mobilyası gibi eşyalarınız ile birlikte antika eşya, eski eşya, klasik eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halı, piyano, plak, pikap, gümüş eşya gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

Bizleri sadece Namazgah için değil İstanbul sınırları veya çevresinde nerede olursanız olun arayabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?