Bomonti 2. İkinci El Eşya Alanlar

Bomonti ikinci el eşya, antika veya spot eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyor, eşyalarınızı adresinizden nakit olarak alıyoruz. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan bizlere ulaşarak bilgi alabilir, eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp üzerinden göndererek fiyat alabilirsiniz. Elden çıkarmak istediğiniz eski eşya ne ise durumuna ve türüne göre sizlere mümkün olan en yüksek fiyat verilecektir.

Her eşya alınıp satılamayacağı için sağlam, temiz, kullanılabilir durumda olan eşyaları alabiliyoruz. Ne tür eşyalar aldığımız konusunda biraz daha detaylı bilgi vermek gerekirse; ikinci el beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, masa sandalye, baza yatak, L koltuk, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya gibi eşyalarınız ile birlikte antika eşya, eski eşya, chester koltuk, deri koltuk, değerli tablo, el halısı, eski saat, eski kitap, piyano, plak, pikap, daktilo gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.

2. ikinci el eşya alımı yapacağımız zaman sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz. Kendi aracımız ve elemanlarımızla geldiğimiz için sizlere hiçbir zahmet vermiyoruz. Sadece Bomonti ikinci el eşya veya antika eşya için değil Avrupa Yakası veya Anadolu Yakası fark etmeksizin sizlere hizmet veriyoruz.

Kısaca özetlemek gerekirse eski eşya, spot veya antika eşya için bizlere whatsapp üzerinden fotoğraf atmanız yeterlidir. Fiyatlandırma ve satın alma için sizlere anında geri dönüş yapılacaktır.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?