Eski Eşya Alan Yerler

Eski eşya veya klasik eşya genelde 50-60 yıllık eşyalar için kullanılan bir tabirdir. Bu tip eşyalar antika eşya kadar değerli olmamakla beraber yine de az bulunan ürünler olduğu için nispeten değerlerini korur, alıcı bulurlar. Bizler de bu tip eski eşya alışını İstanbul sınırları içinde nerede olursa olsun satın alıyoruz.

Her eski eşya satın alınır diye bir şey söylemek zordur. Her eşya gurubunda olduğu gibi eski eşya veya klasik eşya gurubunda da tercih edilen/edilmeyen ürünler vardır. Bizler satılabilir olma durumuna, temizliğine, modeline, işçiliğine ve hammaddesine göre ürünlerinizi fiyatlandırıyoruz. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak alım yapıyor, alım sırasında eşyalarınızın ücretini nakit olarak ödüyor, sizlerden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti almıyoruz.

İsterseniz eski eşya tanımını daha iyi anlamanız için sizlere bir kaç örnek verelim. El halısı, el dokuma kilim, gümüş eşya, oymalı koltuk takımı, varaklı koltuk takımı, aslan ayak yemek odası, koç başı koltuk takımı, masif mobilya, masif yatak odası, tablo, piyano, plak, pikap, hat yazısı, tuğra, eski saat, eski kitap, el yazması kitap, halı, eski kilim, pikap, eski radyo gibi eşyalarınız eski veya klasik eşya olarak adlandırılabilir.

Yılların verdiği tecrübe ile sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Adresinize gelerek eşyalarınızın nakit ödemesini yapıyor, teslim alıyoruz. Bizlere 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan haftanın 7 günü ulaşabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?