Fındıklı Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Fındıklı Mahallesi ikinci el eşya satışı mı yapmak istiyorsunuz? Evinizde veya iş yerinizde elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınız mı var? Bizleri 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan arayarak veya direkt eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp aracılığı ile göndererek hızlı şekilde fiyat alabilirsiniz. Eşyalarınızı aynı gün içinde adresinizden nakit ödemesini yaparak alıyoruz.

Fındıklı son zamanlarda bir çok kentsel projeye ve yeni imara ev sahipliği yapmakta ve giderek kalabalıklaşmaktadır. Buna bağlı olarak bizler de eski eşya veya ikinci el eşya satışı için bölgeden yoğun şekilde talep almaktayız. Müşterilerimize en hızlı şekilde hizmet vermek için teknolojinin bizlere sunduğu imkanlardan yararlanıyor, eşyalarının fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email aracılığı ile göndermelerini rica ediyoruz. Bu sayede hem sizler hem de bizler önemli bir zaman kazanmış oluyoruz. Fotoğraflarını incelediğimiz eşyanız bizlerin değerlendirebileceğimiz türden eşya ise sizlere anında fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise adresinizden alım yapıyoruz.

Fındıklı ikinci el koltuk takımı, ses sistemi, led televizyon, lcd televizyon, elektronik eşya, mobilya, beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, L koltuk, masa sandalye, piyano, plak, pikap, gümüş eşya, el halısı gibi eşyalarınızın alımını yapıyoruz.

Fındıklı, Başıbüyük, Maltepe ikinci el eşya, eski eşya satışı için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?