Gayrettepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

Avrupa veya Anadolu Yakası ayırt etmeksizin her semte ikinci el eşya, spot eşya veya antika eşya için hizmet veren firmamız Gayrettepe eski eşya alımı için de sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti vermektedir. Bir çok müşterimiz daha önce eşya satışı yapmadığı için süreç ile ilgili bilgi sahibi değildir ve bu yüzden kullanılmış eşyalarını sağa sola bedava dağıtmaktadır.


İşte bunun için bizler ikinci el eşya alış sürecimizi madde madde anlatarak sizlere bilgi vermek istiyoruz.
  • Gayrettepe ikinci el eşya ve antika eşya için fiyat almak istediğinizde, fotoğraflarını bizlere whatsapp (0533 493 33 90) veya mail yolu ile göndererek fiyat alabilirsiniz. Bu yöntem hem sizlere hem de bizlere önemli bir zaman kazandıracaktır.
  • Eşyalarınızın satın alınması için temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olması gerekir. Sizler de hak verirsiniz ki her eşyanın alınıp satılması maalesef söz konusu değildir. O yüzden bizler de alım yaparken seçici olmak zorundayız.
  • Ne tür eşyalar aldığımıza gelince ikinci el beyaz eşya, mobilya, koltuk takımı, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, bahçe mobilyası, klima gibi eşyalarınızın yanı sıra antika eşya, antika mobilya, el halısı, gümüş eşya, piyano, plak, pikap, eski halı, gümüş obje, daktilo gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.
  • Eşyalarınızın alımı için gerekli olan tüm nakliye ve taşıma işlemlerini bizler karşılıyor, sizlerden hiçbir ücret talep etmiyoruz.
Gayrettepe ikinci el eşya veya antika eşya alımı için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. İstanbul sınırları içindeki her semt ve ilçeye aynı hızda hizmet veriyoruz. 

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?