Halaskargazi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Halaskargazi ikinci el eşya veya spot eşya alımı için bizler haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Şişli ilçesinin merkezi diyebileceğimiz bir yer olan Halaskargazi, daha önce de defalarca eşya alımı yaptığımız yoğun bir bölgedir. Kullanmadığınız ve elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızın türüne, durumuna göre sizlere fiyat veriyor, aynı gün içinde adresinizden nakit alım yapıyoruz.

Daha önce hiç eski eşya veya spot eşya satmamış olan müşterilerimizin kafasında pek çok soru işareti bulunmaktadır. İsterseniz sizlere ikinci el eşya veya antika eşya alımını nasıl yaptığımızı, neye göre fiyat verdiğimizi ve sürecin diğer detaylarını maddeler halinde anlatalım;

  1. Satmak istediğiniz eşyalarınızın bizlere 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzun whatsapp hattı üzerinden fotoğraflarını gönderin. Sizlere anında geri dönüş yaparak fiyat verelim
  2. Fotoğraf gönderme imkanınız yoksa bizlere eşyalarınız hakkında detaylı bilgi vererek de hızlı bir şekilde fiyat alabilirsiniz.
  3. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde adresinizden nakit ödemesini yaparak, hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden teslim alalım.
  4. Ne tür eşyalar alıyoruz? Halaskargazi eski eşya, spot eşya, klasik eşya, antika eşya, el halısı, gümüş eşya, eski kitap, eski saat, Hereke halı, Bünyan halı, Ladik halısı, Daktilo, Piyano, Pikap, hat yazısı, tuğra, deri koltuk, chester koltuk, eski obje, bahü, varaklı koltuk takımı, aslan ayak mobilya gibi eşyalarınızın yanı sıra beyaz eşya, elektronik eşya, lcd televizyon, ses sistemi gibi eşyalarınızı da satın alıyoruz.
Yazımızdan da anlayacağınız gibi yapmanız gereken bizleri aramak veya eşyalarınızın fotoğraflarını göndermek. Gerisini bizler hallediyor ve sizlere hiçbir zahmet vermiyoruz. En kaliteli ve hızlı hizmet için telefonun diğer ucundayız.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?