Levazım 2. İkinci El Eşya Alanlar

Levazım Mahallesi ikinci el eşya, spot eşya veya antika eşya alımı için sizlerin taleplerine göre eşyalarınızı fiyatlandıran firmamız, eşyalarınızın durumuna, türüne ve temizliğine göre sizlere fiyatlandırma yapıyor ve karşılıklı anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak alıyor.

Eski eşya alım satımı basit ve kısa bir süreç olsa da sizlere verilen fiyata sadık kalacak, gününde adresinize gelerek eşyalarınızı teslim alacak, işini ciddiye alacak bir esnafla çalışmanız gerekir ki sizler de bir zahmete katlanmayın. Aslında yapmanız gereken şey sadece eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile bizlere göndermek bunun dışında başka hiçbir şey yok gerisini tamamen bizler yönlendiriyoruz.

Gönderdiğiniz eşyalar bizlerin alabileceğimiz eşyalar ise sizlere fiyat veririz. Verdiğimiz fiyat noktasında anlaşırsak sizlerden eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Levazım mahallesi ikinci el beyaz eşya, koltuk takımı, mobilya, ses sistemi, Lcd veya Led televizyon, klima, elektronik eşya, masa sandalye, ofis mobilyası, bahçe mobilyası gibi eşyalarınızın yanında antika mobilya, gümüş eşya, el halısı, tablo, piyano, plak, pikap, eski kitap, eski saat gibi eşyalarınıza alıyoruz.

Levazım Mahallesi eski eşya alımı için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli hizmeti, hiçbir zahmet vermeden sağlıyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?