Nispetiye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Nispetiye ikinci el eşya, antika veya spot eşya alımını aynı gün içinde adresinizden nakit olarak yapıyoruz. Satmak istediğiniz eşyaların durumuna göre sizlere fiyat veriyoruz. Elinizde artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumda olan pek çok eşya bulunabilir. Bu eşyaları daha fazla saklamak zorunda kalmayın ve yerinizi daraltmasına müsaade etmeyin. Peki ne mi yapacaksınız? Eski eşya satış süreci hakkında sizlere maddeler halinde bilgi vereceğiz sizler de bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğinizi öğrenmiş olacaksınız. Başlayalım;


  1. Satmak istediğiniz eşyanın fotoğraflarını bizlere göndererek son derece hızlı ve pratik şekilde fiyat alabilirsiniz.
  2. Eşyanız bizlerin değerlendiremeyeceğimiz türden bir eşya ise sizlere teşekkür ediyor, boşuna vaktinizi almıyoruz.
  3. Verdiğimiz fiyatta anlaşma olması durumunda ise aynı gün içinde adresinizden eşyaların alımını nakit olarak yapıyoruz. Eğer ileri tarihli bir satış istiyorsanız müsait olduğunuz gün de gelip alım yapabiliyoruz. Üstelik alım sırasında sizlerden en ufak bir nakliye, hamaliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
  4. Nispetiye ikinci el beyaz eşya, klima, koltuk takımı, sıfır eşya, ambalaj eşya, elektronik eşya, Lcd televizyon, Led televizyon, bilgisayar, mobilya gibi eşyaların yanı sıra antika mobilya, antika eşya, varaklı koltuk takımı, gümüş eşya, klasik mobilya, piyano, plak, pikap gibi eşyalarınızın alımını da yapıyoruz.
Sadece Nispetiye için değil başka semtlerden eski eşya veya spot eşya satışı için de bizleri arayabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü en hızlı ve kaliteli hizmeti veriyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?