2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, klima, fırın, termosifon, kombi gibi eşyalarınızın satmak istediğiniz zaman bizleri arayabilir, marka ve modeline göre eşyalarınız için fiyat alabilirsiniz. Bosch, Siemens, Profilo, Altus, Regal, Arçelik, Beko, İndesit, Ariston gibi markaların beyaz eşyalarını aynı gün içinde adresinizden alıyoruz.

Bizleri arayıp beyaz eşya markasını veya model numarasını vererek anında fiyat alabileceğiniz gibi fotoğraflarını whatsapp veya email aracılığı ile bizlere göndererek de fiyat alabilirsiniz.

İkinci el beyaz eşya alımında dikkat edilen yani bir başka deyişle fiyatı arttıran en önemli etken eşyalarınızın çalışır durumda olmasıdır. Tamir gerektiren, herhangi bir aksamı çalışmayan, arızalı haldeki bir eşyayı sizlerden satın almamız maalesef mümkün değildir. Bizlerden ikinci el beyaz eşya satın alacak olan müşterilerimize sorunsuz ürünler satmak istediğimiz için sorunsuz ürünler almaya gayret ediyoruz. Örneğin ikinci el çamaşır makinesi alacağımız zaman mutlaka çalışır durumda olmasına, pas olmamasına, temiz durumda olmasına, kazan kısmında problem olmamasına dikkat ederiz.
Müşterilerimizden en çok duyduğumuz sorulardan bir diğeri hakkında da kısaca bilgi vermek gerekirse sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz. Bütün işlemleri kendi aracımız ve elemanlarımızla hallediyor, en ufak bir ücret istemiyoruz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi herkes tarafından güven duyulan bir markanın ikinci el beyaz eşya veya elektronik eşyasını alırken de daha yüksek fiyat vermeye gayret ederiz. Yazımızın başında da dediğimiz gibi buzdolabı, klima, termosifon, kurutma makinesi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, mini buzdolabı gibi eşyalarınızın satışı için bizleri İstanbul sınırları içinde her yerden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el beyaz eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?