2. İkinci El Klima Alanlar

Evlerinizde, iş yerlerinizde, depolarınızda veya bir başka yerde artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumda olan klima varsa bizlere ikinci el olarak satabilirsiniz. Markası, modeli ve kapasitesine göre fiyatlandırma yapıyor, sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı sunuyor, anlaşma halinde ise aynı gün içinde adresinizden kendi elemanlarımız ve araçlarımızla teslim alıyoruz.

Split veya salon tipi olsun ikinci el klima alırken en çok dikkat ettiğimiz konu temiz, sağlam ve çalışır durumda olmasıdır. Tamir edilmesi gereken, arızalı veya herhangi parçası eksik olan ikinci el klima almamız mümkün değildir.

İkinci el Samsung, Bosch, Daikin, Baymak, Arçelik, Beko, Mitsubishi, Alarko, Beko, Lg, Toshiba gibi herkes tarafından bilinen klimalar müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edildiği için bizler de alım yaparken bu markaların klimalarını daha yüksek fiyattan alırız.

Yerinden sökülmemiş olan ikinci el klima için demonte işlemini ise bizler gerçekleştiriyoruz Genelde 7000 btu dan başlayıp 9000 btu, 12000 btu, 18000 btu, 24000 btu , 48000 btu  gibi kapasitelere çıkan klimalar eskiden sadece soğutma için kullanılıyorken artık ısınmak için de kullanılmaktadır.

Markası ve modeli ne olursa olsun ikinci el split ve salon tipi klima için bizleri arayabilirsiniz. Sizlere en hızlı ve en zahmetsiz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el klima alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?