Antika Eşya Satmak İstiyorum

Antika Eşya Satmak İstiyorum ancak kime satacağımı bilmiyorum? Bu pek çok müşterimizin sorunudur. Güvenilir, antika eşya fiyatlandırmasını doğru yapacak, sizlere doğru bilgi verecek bir firma bulmak çok kolay değil. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan bizleri arayarak en doğru ve en hızlı şekilde eşyalarınızın fiyatlandırmasını yaptırabilirsiniz.

Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası ayrımı yapmaksızın, eşyalarınızın türü ve durumuna göre adresinize geliyor, yerinde fiyatlandırma yapıyor, fiyat konusunda anlaşabilmemiz durumunda ise aynı gün içinde adresinizden nakit ödemesini yaparak eşyalarınızı alıyoruz. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi eşyalarınızın durumu, türü, sağlamlığı ve temizliği sizlere vereceğimiz fiyatı doğrudan etkileyen faktörlerdir. Eşine az rastlanan bir eser olması halinde fiyat yüksek olacak, bir çok yerde eşine rastlanabilecek bir eşya olması halinde ise normal bir fiyat teklif edilecektir.

Caddebostan, Suadiye, Feneryolu, Fenerbahçe, Şaşkınbakkal, Göztepe, Kadıköy, Üsküdar, Acıbadem, Nişantaşı, Osmanbey, Şişli, Bomonti, Mecidiyeköy, Teşvikiye gibi bir çok ilçe ve semtten antika eşya alımı yapıyoruz.

Ne tür eşyalar aldığımıza gelince; el halısı, gümüş eşya, el dokuma halı, plak, pikap, tablo, el yazması eser, hat yazısı, tuğra, varaklı koltuk takımı, tırnak ayna, Hereke halı, Bünyan halısı, Buhara halısı, Sivas cezaevi halısı, Uşak halısı, aslan ayak mobilya, bahü, retro eşya, antika yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, eski cam eşya, limoj, daktilo gibi eşyalarınızı alıyoruz. Bizleri İstanbul'un neresinde olursanız olun istediğiniz gün arayabilirsiniz.

Antika eşya ve eski eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?