Feyzullah Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Feyzullah Mahallesi ikinci el eşya alımı için sizlerden gelen eşya satış taleplerine göre adresinize geliyor, eşyalarınızı fiyatlandırıyor, aynı gün içinde nakit olarak alıyoruz. Kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumunda olan, saklamak istemediğiniz eşyalarınızı bizleri arayarak maddi bir değer karşılığı elden çıkarabilirsiniz.

Feyzullah Mahallesi İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, klima, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, mobilya, koltuk takımı, masa sandalye, baza yatak, eski plak, pikap, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halı, eski obje, ofis mobilyası gibi eşyalarınızın alımını yapıyoruz.

Her eski eşya alımını yapabilmemiz mümkün olmadığı için bazı noktalara dikkat etmek zorunda kalıyoruz. Temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olmadığı sürece eşya alımını yapmamız mümkün olmamaktadır.

Eşyalarınıza fiyat almanızın en pratik ve hızlı yolu bizlere whatsapp veya email yolu ile eşya fotoğraflarını göndermeniz ile mümkün olabilir. Bu sayede hem siz hem de bizler önemli bir zaman kazanmış oluruz. Fotoğraflar üzerinden verdiğimiz fiyatta anlaşma olması durumunda Feyzullah Mahallesi ikinci el eşya ve spot eşya alımını yapıyoruz. Bizleri haftanın 7 günü İstanbul ve çevre semtleri için 2.el eşya veya eski eşya alımı için arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?