İkbal Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ilçesine bağlı olan İkbal Caddesi sağlı sollu sokakları bulunan uzun ve geniş bir caddedir. Gerek cadde üzerinde gerekse sokak içlerinde bulunan yeni yerleşim yerlerinde önemli bir yoğunluk ikamet etmekte ve ikinci el eşya ya da spot eşya alış satışı çok hızlı yapılmaktadır. Müşterilerimizin taleplerine göre kendilerine en hızlı hizmeti veriyor, eşyalarını fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit olarak satın alıyoruz. Nasıl mı? İsterseniz sizlere eski eşya veya spot eşya alım süresi hakkında maddeler halinde bilgi verelim.


  • Satmak istediğiniz ikinci el eşya fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile gönderin
  • Eşyalarınızın fotoğraflarını inceledikten sonra sizlere hemen geri dönüş yapılacak ve eşyalarınız için mümkün olan en yüksek fiyat verilecektir. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde İkbal caddesi ikinci el eşya veya spot eşya alımı için adresinize gelerek satın alma işlemini gerçekleştirecektir.
  • Alım sırasında kendi nakliye aracımızı ve elemanlarımızı kullandığımız için sizlerden en ufak bir ücret talep etmiyoruz.
  • İkbal caddesi 2.el eşya alımı için bizleri hiç çekinmeden arayabilir. İkinci el buzdolabı, Lcd televizyon, Led televizyon, ses sistemi, plak, pikap, piyano, eski tablo, antika eşya, daktilo, koltuk takımı, varaklı mobilya, aslan ayak mobilya, gümüş eşya, antika mobilya gibi eşyalarınızı nakit olarak satın alıyoruz.
Eski eşya veya halk arasındaki deyimle ikinci el eşya satış işlemi bu kadar basit ve zahmetsizdir. Sizler sadece satmaya karar verdiğiniz ürünün bizlere fotoğrafını gönderin ve gerisini bizlere bırakın. Ne alım sırasında ne de fiyat verileceği zaman sizlere hiçbir zahmet vermiyoruz. Bizleri 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?