Klasik Eşya Ve Eski Eşya Alan Yerler

Eski eşya veya klasik eşya satmak istediğiniz zaman kimi veya nereyi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Bizler haftanın 7 günü tüm İstanbul genelinde sizlere hizmet veriyor ve eşyalarınızı adresinizden nakit ödemesini yaparak yani bir bedel karşılığında satın alıyoruz. Peki klasik eşya nedir? Eski eşya veya klasik eşya nedir? Nasıl anlaşılır? Her eski eşya maddi bir değer ile alınıp satılır mı?

Klasik eşya veya eski eşya adı üstünde yıllar öncesinden kalmış, hala kullanılabilir durumda olan, antika değeri taşımayan ancak görünüm itibariyle antika hissi veren, genelde 1940 ve sonrasında üretilen mobilya ve benzeri eşyalardır. Evinizde, iş yerinizde, deponuzda, yazlığınızda, garajınızda, çatı katınızda artık kullanmadığınız ve sizin için fazlalık durumunda olan eşyalarınız için bizleri arayın hemen fiyat verelim, adresinizden gelip alalım.

Klasik eşya veya eski eşya satacağınız zaman eşyalarınızın fiyatlandırılması için bizleri adresinize davet ederek en doğru fiyatı alabilirsiniz. Eski mobilya, varaklı koltuk takımı, eski gümüşlük, vitrin, gümüş eşya, eski saat, kitap, pikap, plak, piyano, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş obje, hat yazısı, ferman, tuğra, madalyon takımı, klasik mobilya, klasik koltuk takımı, deri koltuk takımı, chester koltuk takımı gibi eşyalarınızın alımını yapıyoruz.

İstanbul sınırları içinde veya çevre il/ilçelerin hangisinde olursanız olun bizleri aramadan klasik eşya veya eski eşya satmayın. Sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı ve en hızlı hizmeti sunuyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?