Şaşkınbakkal Antika Eşya Alanlar

Şaşkınbakkal antika eşya veya klasik eşya satışı yapmak isteyen, ancak nereye başvuracaklarını bilmeyen müşterilerimiz bizleri 0533 493 33 90 numaralı hattımızdan aradıkları andan itibaren kendilerine en hızlı ve zahmetsiz hizmeti veriyoruz. Daha önce antika veya eski eşya satışı hakkında bir tecrübeniz olmadıysa yazımızı okuyarak veya irtibat numaralarımızı arayarak bilgi sahibi olabilir, eşyalarınızı aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz.

Antika eşya alımı basit bir işlem değildir. Herhangi bir eşyayı alır veya herhangi bir eşyaya fiyat verir gibi hareket edilmez. Her eşya kendi dönemine, yapıldığı maddenin özelliğine, yöresine, işçiliğine ve nadir bulunup bulunmamasına göre değerlendirilir. Zaten bir eşyayı antika yapan da bu özellikleridir. Bu özelliklerin bir veya birkaçının birlikte bulunduğu eserler antikadır ve ikinci el bir eşya gibi fiyatlandırılmaz. O yüzden işinin ehli, deneyim sahibi, tarih bilgisi olan, eşyanızı tanıyabilecek kişi veya kişilerle çalışmanız sizlerin menfaatinize olacaktır.

Bizler Şaşkınbakkal antika eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyor, adresinize gelerek yerinde inceleme yapıyor, fiyat veriyor, fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak eşyalarınızı alıyoruz. Antika mobilya, el halısı, el dokuma halı, eski kilim, gümüş eşya, cam eşya, eski obje, plak, pikap, piyano, varaklı mobilya, deri koltuk takımı, chester koltuk, eski berjer, retro mobilya, vintage eşya, el yazması kitap, avize, hat yazısı, oymalı mobilya gibi eşyalarınız için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

Şakınbakkal ve çevresinden antika eşya, eski eşya veya klasik eşya satışı yapacağınız zaman bizlere danışmadan eşya satmamanızı tavsiye ederiz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?