Sıfır Eşya Alan Yerler

Sıfır eşya ve spot eşya pek çok eşya gurubu ile ilgili olabilir. Beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, koltuk takımı, ses sistemi, klima, L koltuk gibi eşyalarınızı zamanında almış ancak hiç kutusundan çıkarmamış olabilirsiniz. Bu eşyalarınızı sağda solda boş yere bekletmek yerine bizlere nakit olarak satabilirsiniz.

Özellikle sıfır beyaz eiya veya elektronik eşya satacağınız zaman bizleri arayarak markasını ve modelini söylemeniz sizlere fiyat vermemiz için yeterlidir. Ürünün özelliklerini inceledikten sonra sizlere en doğru fiyatı verebiliriz. Sıfır buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, çamaşır makinesi, Led televizyon veya Lcd televizyon satacağınız zaman marka çok önemlidir. Herkes tarafından bilinen ve güven duyulan Arçelik, Vestel, Beko, Bosch, Philips, Lg, Samsung, Siemens gibi bir markanın ürününü almak bizler için çok daha önemlidir. Sıfır mobilya alımında ise model ve renk, desen seçenekleri vereceğimiz fiyatı belirlerken marka yine ön plana çıkacaktır.

İstanbul ve çevre ilçelerine en hızlı şekilde hizmet veriyoruz. Bizleri aradığınız andan itibaren sizlerden gerekli bilgileri alıyor, bu bilgiler çerçevesinde sizlere fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit alım yapıyoruz. Sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz. Bizleri sıfır eşya veya spot eşya satışı için hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?