Spot Led Televizyon Alanlar

Spot Led Televizyon satmak istediğiniz zaman bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Markası veya modeli ne olursa olsun Led televizyon veya Lcd televizyon için sizlere en doğru fiyatı hemen veriyoruz. Fiyat konusunda anlaşma sağlanması halinde ise aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak adresinizden alıyoruz. Samsung, Vestel, Lg, Beko, Arçelik, Panasonic, Sony, Toshiba, Sharp gibi herkes tarafından bilinen markaların dışındaki markalar için de alım yapıyoruz.

Spot Led televizyon nedir isterseniz sizlere kısaca bundan bahsedelim. Spot demek sıfır, hiç açılmamış, kullanılmamış, paketinden, ambalajından çıkarılmamış ürün demektir. Evinizde ve iş yerinizde kullanmak için aldığınız ancak hiç kullanmadığınız, ihtiyacınız olmayan Led televizyon için bizleri arayarak fiyat alabilir, karar vermeniz halinde ise aynı gün içinde satabilirsiniz.

Spot veya Sıfır Led televizyon alacağımız zaman fiyatı arttıran etkenler ekran boyutu, smart, 4K, 3D, wifi, UHD, curve (içbükey led tv) olmasıdır. Bu özelliklerden bir veya bir kaçının bir arada olduğu televizyonlar her zaman daha değerlidir. Bu özelliklerin hiç birinin olmadığı televizyonlar da bulunmaktadır ki onlarda hızlı bir şekilde alınıp satılır.

32 inch, 40 inch, 42 inch, 46 inch gibi büyüklükleri olan Led televizyonlar, temiz, sağlam, kusursuz görüntü olması halinde alınıp satılır. Ölü piksel, ekranda çizgi çıkması gibi kusurlar olursa maalesef o televizyon değerlendirilmez. Sizler de Led televizyon veya Lcd televizyon satacağınız zaman sıfır, spot veya ikinci el demeden bizleri arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?