Vaniköy Antika Eşya Alanlar

Vaniköy antika eşya veya eski eşya alımı için sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti sunuyoruz. Antika eşya alımı için sizleri adresinizde ziyaret ediyor, eşyalarınızı inceliyor, antika eşya alım kriterlerine göre değerlendirerek satın alıyoruz. Peki nedir bu kriterler? Her eşya aynı değerlendirmelere göre mi alınır? İsterseniz sizlere bu konular hakkında biraz bilgi verelim.

Antika eşya veya klasik eşya alımı bilgi, deneyim ve tecrübe isteyen bir iştir. Herkes antika eşya için sizlere doğru fiyatı verecek bilgiye sahip olamaz. Eşyanın tarihi değerini, imal edildiği yöreyi, hammaddesini, işçiliğinin türünü, hangi dönemde imal edildiğini çok iyi bilmek gerekir. Bu nitelikleri taşıyan kişi ancak antika eşya alabilir. Piyasada bu niteliklere sahip olmasa da eşyalarınızı değerinde alabileceğini iddia eden pek çok kişi çıkacaktır ki bu tarz kişilere itibar etmeyiniz. Eşyalarınızı sizlere zahmet vermeyecek, doğru ve donanımlı kişilere satın.

Vaniköy antika mobilya, antika eşya, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, oymalı koltuk takımı, varaklı mobilya, cam obje, heykel, plak, pikap, piyano, eski saat, kitap, bahü, aslan ayak mobilya, deri koltuk, chester koltuk, eski berjer, oymalı koltuk takımı gibi eşya alımı için haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Alım sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz.

Vaniköy Antika eşya alımı için bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?