Ziverbey 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ziverbey semti ikinci el eşya veya spot eşya alımı için sizlerden gelen taleplere, satmak istediğiniz eşyaların türüne göre hareket ediyor, eşyalarınızın fiyatlandırmasını son derece hızlı şekilde yapıyor, aynı gün içinde adresinizden nakit olarak alıyoruz. Biliyoruz aklınızda cevap bekleyen pek çok soru var. İkinci el eşya nasıl satılır? Eşyalarım neye göre fiyatlandırılacak? Ziverbey için nakliye talep ediliyor mu? İsterseniz bu sorularınıza maddeler halinde cevaplar verelim sizler de süreç hakkında daha detaylı bilgi sahibi olun

  1. Ne tür eşyalar alıyoruz? : Ziverbey eski eşya veya ikinci el eşya olarak buzdolabı, çamaşır makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya, laptop, klima, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, salon tipi klima, koltuk takımı, mobilya, masa sandalye, baza yatak, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, pikap, plak, piyano, antika eşya, avize, eski saat gibi eşyalarınızı alıyoruz.
  2. Neye göre fiyat veriyoruz? : Aslında her eşya türü kendi arasında farklı kriterlere göre değerlendirilir. Ancak genelde temizlik, sağlamlık ve yeniye yakın olma durumlarına göre fiyat veriyoruz. Yani bir eşya ne kadar temiz ve yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alınır.
  3. Nakliye? : Ziverbey veya başka bir semt hiç fark etmeksizin nakliye bizlere aittir. Sizden hiçbir ücret talep edilmez. Bizim dışımızda bir firma ile çalışsanız da sizlerden eşya alırken nakliye ücreti talep eden kişi veya kişilere kesinlikle ödeme yapmayınız.
  4. En hızlı şekilde nasıl fiyat alırım? : Eski eşya satacağınız zaman bizlere bu eşyaların fotoğraflarını whatsapp veya email üzerinden gönderirseniz çok kolay ve hızlı şekilde fiyat alabilirsiniz.
İşte ikinci el eşya veya spot eşya satışı bu kadar basit ve hızlı bir şekilde yapılabilir. Asla gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor değildir. Sizlere haftanın 7 günü en hızlı ve kaliteli hizmeti vermek için durmaksızın çalışıyoruz. 0533 493 33 90 numaralı telefonumuzdan bizleri istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?