Emin Ali Paşa Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Emin Ali Paşa caddesi üzerinde veya civarında ikamet ediyor ve ikinci el eşya satmak istiyorsanız, bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Eşyalarınızın türüne, durumuna ve temizliğine göre aynı gün içinde fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Ne tür eşyalar alıyoruz? Fiyatlandırmayı nasıl yapıyoruz? Nakliye ve taşıma işlemi için ekstra ücret ödeyecek misiniz?
Eski eşya veya ikinci el eşya satacak olan müşterilerimizin kafasındaki bu soruların cevaplarını sizlere maddeler halinde verelim ki sizler de Emin Ali Paşa Caddesi eski eşya alım süreci hakkında bilgi sahibi olun
  • Ne tür eşyalar alıyoruz? : İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, klima, ses sistemi, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, koltuk takımı, L koltuk, masa sandalye, baza yatak, sürgülü dolap, ofis mobilyası gibi ev eşyası alımının yanında el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş eşya, eski saat, hat yazısı, ferman, tuğra, tablo, plak, pikap, piyano, aslan ayak mobilya, antika eşya, eski berjer, çay takımı, sivas cezaevi halısı ve bunun gibi antika tarz eşya alımını da yapıyoruz.
  • Neye göre fiyat veriyoruz? : Fiyat verirken eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına ve kullanılabilir durumda olmasına bakarız. Satılabilir durumda olan eşyalarınızı alabiliriz.
  • Nakliye ücreti ödeyecek miyim? : Sizlerden hiçbir nakliye ücreti almıyoruz.
  • Ne zaman teslim alıyoruz? : Aynı gün içinde veya sizlerin müsait olduğunuz gün eşyalarınızın alımını Emin Ali Paşa Caddesi adresinizden gerçekleştiriyoruz.
Sadece Emin Ali Paşa Caddesi için değil Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası ayırt etmeksizin adresinizden eşyalarınızın alımını yapıyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?