Zeytinburnu 2. İkinci El Eşya Alanlar

Zeytinburnu ikinci el eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet verebiliyoruz. Elden çıkarmak istediğiniz, artık kullanmak istemediğiniz, ihtiyaç fazlası olan eşyalarınız için bizleri arayarak bilgi sahibi olabilir, eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile göndererek anında fiyat alabilirsiniz.

Daha önce ikinci el eşya satmamış olan müşterilerimiz süreci zor ve meşakkatli sanmakta bu yüzden eşyalarını sağa sola bedava dağıtmaktadır. Bu şekilde yapmaktansa bizlere eşya fotoğraflarını göndererek çok kısa süre içerisinde fiyat alıp aynı gün elden çıkarabilirsiniz. Zeytinburnu ve çevresinden sürekli eşya alımı yapan firmamız sizlere  de en kısa sürede hizmet verecektir.

İkinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, led televizyon, lcd televizyon, koltuk takımı, ses sistemi, elektronik eşya, masa sandalye, baza yatak, bulaşık makinesi, yatak odası, yemek odası, el halısı, Hereke halısı, Bünyan halısı, gümüş eşya, eski obje, eski saat, plak, pikap, hat yazısı gibi eşyalarınızın alımını Zeytinburnu veya bir başka ilçeden yapıyoruz.

Nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, sizlere hiçbir zahmet vermeden eşyalarınızı adresinizden nakit ödemesini yaparak teslim alıyoruz. Firmamızın yoğun şekilde hizmet verdiği Zeytinburnu ilçesinin hangi sokağında veya mahallesinde olursanız olun bizleri arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el led televizyon alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?