Beşiktaş 2. İkinci El Eşya Alanlar

Beşiktaş ikinci el eşya ve eski eşya alımı için sizlere en kısa süre içerisinde hizmet  veriyoruz. Bu hizmeti nasıl veriyoruz? Eşyalarınızı nasıl fiyatlandırıyoruz? Ne tür eşyalar alıyoruz? Müşterilerimizden en çok duyduğumuz sorular genelde bunlar. Bizler de bu sorulara maddeler halinde cevap vererek sizleri süreç hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

  • Müşterilerimiz Beşiktaş ilçesinden bizleri aradığı andan itibaren kendilerinden ikinci el eşya resimlerini bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermelerini istiyoruz.
  • Gelen fotoğraflar üzerinden sizlere en kısa üzerinden olumlu veya olumsuz geri dönüş yapıyor, alacağımız türde eşyalar olması halinde ise anında fiyat veriyoruz. Sizlerden ricamız eşyalarınızın fotoğraflarda görünmeyen kusurlarını bizlere ayrıca belirtmenizdir.
  • Fiyatlandırma yaparken en çok dikkat ettiğimiz şey eşyalarınızın temizliği, sağlamlığı ve yeniye yakın olmasıdır. Beşiktaş 2.el eşya alımında eşyanız ne kadar yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alınır.
  • Beşiktaş ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, fırın, kurutma makinesi, koltuk takımı, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş eşya, eski eşya, plak, pikap, piyano, el halısı, deri koltuk, chester koltuk gibi eşyalarınızı satın alıyoruz.
Bizleri Beşiktaş veya bir başka ilçeden 2.el eşya alımı için arayabilir, eşyalarınızın fiyatlandırılmasını isteyebilir, aynı gün içinde elden çıkarabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el koltuk takımı alanlar





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?