Şişli 2. İkinci El Eşya Alanlar

Şişli ilçesi bildiğiniz gibi İstanbul sınırları içindeki en önemli semtlerden birisidir. Bu önemli ve yoğun nüfuslu olan semtten gelen eski eşya ve ikinci el eşya satış talepleri için müşterilerimize en kısa sürede hizmet vermekte, kendilerine hemen geri dönüş yapmaktayız. Süreç nasıl işliyor? Ne tür eşyalar alıyoruz? Nasıl fiyatlandırma yapıyoruz? İsterseniz sizlere bu soruların cevaplarını maddeler halinde verelim ve bilgilendirmiş olalım.

  1. Şişli ikinci el beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, Led televizyon, Lcd televizyon, koltuk takımı, ses sistemi, deri koltuk, plak, pikap, piyano, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, derin dondurucu, yatak baza, bahçe mobilyası, masa sandalye gibi eşyalarınızı alıyoruz.
  2. Eşyalarınızı fiyatlandırırken en çok dikkat ettiğimiz nokta temizlik, sağlamlık ve modeldir. Çok yıpranmış ve model olarak artık tercih edilmeyen eşyalarınızı almamız maalesef mümkün değildir.
  3. Bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu üzerinden gönderirseniz sizlere en kısa süre içerisinde fiyat bilgisi verilecektir. Takdir edersiniz ki her eşyayı almamız maalesef mümkün değildir.
  4. Şişli eski eşya alımı ve ikinci el eşya alımı için sizlerden en ufak bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
Bizleri sadece Şişli ve çevresi için değil her semtten arayabilirsiniz. 2.el eşya ve spot eşya için yıllardır İstanbul ve çevresine hizmet veren firmamıza şüphe etmeden güvenebilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

ikinci el eşya alanlar



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?