2. İkinci El Pikap ve Plak Alanlar

İstanbul ve çevresinde ikamet ediyor, eski plak, plakçalar, pikap satmak istiyorsanız bizleri arayarak fiyat alabilir, aynı gün içerisinde nakit olarak bizlere satabilirsiniz. Evinde, iş yerinde, deposunda veya çatı katında bir köşede unutulmuş plak, pikap ve plakçaları bulunan ve bunları muhafaza edemeyen müşterilerimiz için haftanın 7 günü çalışıyor, plaklarının durumuna, türüne ve temizliğine göre fiyatlandırma yapıyoruz. Pikap için de aynı şekilde markasına, temizliğine, sağlamlığına ve boyutuna göre fiyatlandırma yapıyoruz.
Fiyat almak istediğiniz zaman bizlere ürünlerinizin fotoğraflarını göndererek fiyat alabileceğiniz gibi adresinize davet ederek de fiyatlandırma yapılmasını isteyebilirsiniz. 33 lük, 45 lik ve taş plak olarak genelde 3 çeşidi bulunan plaklar sanatçısına göre de fiyatlandırılır. Zeki Müren, Moğollar, Ahmet Kaya, Cem Karaca gibi üstatların plakları ve bunun gibi yerli sanatçılarımızın plakları daha değerli alınıp satılırken üzerinde fazla çizik olmamasına da dikkat edilir.
2.el pikap alırken de Dual, Sony, Pioneer, Lenco, Philips gibi bilinen markaların pikapları çok daha yüksek fiyattan alınır
Plak son zamanlarda tekrar moda haline geldi. Özellikle retro akımının tüm sektöre etki etmesinden sonra eskici ve pazar tezgahlarında satılan plaklar rağbet görmeye başladı. Kadıköy, Bomonti, Beşiktaş, Şişli, Taksim, Beyoğlu gibi semtlerde eski eşya ve retro eşya satan tezgahlarda gençleri görmek mümkün. Plak satışına gösterilen rağbet beraberinde pikap ve plakçalar setlere olan rağbeti de beraberini getirdi.
Sizler de ikinci el pikap ve plak satacağınız zaman bizleri arayarak fiyat alabilirsiniz. Hızlı ve güven içerisinde bir alışveriş için İstanbul genelinde hizmetinizdeyiz.
ikinci el pikap ve plak alanlar
ikinci el pikap ve plak alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?