Avcılar 2. İkinci El Eşya Alanlar

Avrupa Yakası sınırlarındaki Avcılar ilçesi, İstanbul’un en eski ve köklü semtlerinden birisidir. Böyle büyük bir ilçeden sürekli eski eşya ve ikinci el eşya satış talepleri gelmekte, müşterilerimiz eşyalarının fiyatlandırılmasını talep etmektedirler. Bu talepleri en kısa süre içerisinde karşılayan firmamız sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti vermekte, eşyalarınızı fiyatlandırmakta, fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanması halinde ise aynı gün içinde adresinizden teslim almaktadır.
Avcılar eski eşya alımı için eşyalarınıza fiyat vermenin en kolay ve pratik yolu, whatsapp veya email yolu ile eşyalarınızın bizlere fotoğraflarını göndermeniz ile olur. Fotoğrafları inceleyerek eşyalarınızın türüne, durumuna ve kalitesine göre sizlere fiyat teklifi sunuyoruz. Ancak burada şunu belirtmeden geçmek istemiyoruz ki her eşyayı satın almamız mümkün değildir. Eski ve çok yıpranmış eşyaları almamız, satma konusunda sıkıntı yaşadığımız için mümkün olmamaktadır.
Avcılar ikinci el buzdolabı, beyaz eşya, bulaşık makinesi, klima, Led televizyonLcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya, çamaşır makinesikoltuk takımı, deri koltuk, chester koltuk, masa sandalye, baza yatak, plak, pikap, piyano, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş eşya, eski obje, antika eşya alanlar, antika obje gibi eşyalarınızı değerlendirebiliyoruz.
Sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden, zahmet vermeden, eşyalarınızı adresinizden teslim alıyoruz. Avcılar veya bir başka semtten eski eşya alımını yapıyoruz. Bizleri haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?