Bağcılar 2. İkinci El Eşya Alanlar

Bağcılar ilçesi Avrupa Yakası sınırları içindeki en yoğun semtlerden birisidir. Bu yoğun nüfus da beraberinde ikinci el eşya ve eski eşya satış talebini beraberinde getirmekte, müşterilerimiz kullanmadıkları eşyalarını bizlere satmak istemektedirler. Bu durumda bizlere whatsapp veya email üzerinden göndereceğiniz fotoğraflar sayesinde sizlere en kısa süre içerisinde fiyat verebiliyoruz. Verdiğimiz fiyat konusunda anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde Bağcılar adresinizden eşyalarınızı teslim alıyoruz.
Nasıl oluyor? Nasıl fiyat veriyoruz? Ne tür eşyalar alıyoruz? Bizler eşya alırken temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı almaya gayret ediyoruz. Yıpranmış, deforme olmuş eşyaların alınması maalesef mümkün değildir. Fiyat verirken de bu kriterlere dikkat ediyor, ne kadar yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alıyoruz. Bağcılar ikinci el buzdolabıçamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesiklima, fırın, Led televizyon, Lcd televizyon, derin dondurucu, salon tipi klima, split klima, koltuk takımı, L koltuk, deri koltuk, chester koltuk, elektronik eşya, ses sistemi, spot eşya, sıfır eşya, plak, pikap, piyano, el halısı, Bünyan halısı, Hereke halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik mobilya gibi eşyalarınızı alıyoruz.
Bizleri arayarak eşyalarınızı gerek Bağcılar gerek bir başka semtten aynı gün içinde satabilir, hiçbir zahmet çekmeden, nakliye ücreti ödemeden eski eşyalarınızdan kurtulabilirsiniz. Haftanın 7 günü sizlerin hizmetinizdeyiz.
ikinci el beyaz eşya alanlar
ikinci el beyaz eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?