Başakşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar

Son zamanların en çok göç alan ve kalabalıklaşan semtlerinden birisi olan Başakşehir ilçesi, bizlerin 2.el eşya alışını en yoğun şekilde yaptığımız bölgelerdendir. Satmak istediğiniz eşyalarınızı türüne ve durumuna göre değerlendiriyor, sizlere fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit satın alıyoruz.
Bir çok müşterimiz daha önce eski eşya satmadığı için süreç hakkında bilgi sahibi değiller. Bizler de müşterilerimize bu konu hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz. Öncelikle satacağınız eşyaların neler olduğuna tam olarak karar verdiğinizde eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermeniz gerekir. Fotoğraflar elimize ulaşır ulaşmaz sizlere hemen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapar, olumlu ise sizlere anında fiyat veririz.
Başakşehir ikinci el eşya veya spot eşya alımında beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, koltuk takımı, L koltuk, klima, ses sistemi, elektronik eşya, elbise dolabı, baza yatak,  gümüş eşya, plak, piyano, pikap, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı değerlendirebiliyoruz.
Her eski eşya alımı için Başakşehir ilçesine gelmemiz mümkün olmadığı için müşterilerimizin bizlere fotoğraf göndererek yardımcı olması çok önemlidir. Bu sayede hem sizlere hem de bizlere önemli zaman kazandıracaktır. Başakşehir ilçesi için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve güvenilir hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.
ikinci el koltuk takımı alanlar
ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?