Bayrampaşa 2. İkinci El Eşya Alanlar

Bayrampaşa semti ikinci el eşya satışı yapmak istiyorsanız bizleri arayarak aynı gün içerisinde elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınız için fiyat alabilir veya nakit olarak satabilirsiniz. Evinizde olsun, iş yerinizde olsun, deponuzda olsun eski eşya veya spot eşya satmak isterseniz bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile göndererek en hızlı şekilde fiyat alabilirsiniz.
Daha önce hiç eski eşya satışı yapmamış olan bazı müşterilerimiz bizlere satış yapmanın zahmetli ve zor bir süreç olduğunu düşünmekte, bu yüzden çekinip eşyalarını sağa sola bedava dağıtmaktadırlar. Aslında süreç zannettiğinizden çok daha kolaydır ve sizler için hiçbir zahmet içermez. Eşyalarınızın fotoğraflar üzerinden fiyatlandırmasını yaptıktan sonra Bayrampaşa ilçesinde bulunan adresinizden kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla alım yapıyoruz. Sizlerden nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, adresinizden kendimiz teslim alıyoruz.
Beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımıklima, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, termosifon, spot eşya, plak, pikap, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş eşya, klasik mobilya, deri koltuk, chester koltuk gibi eşyalarınızı alıyoruz.
Bayrampaşa ikinci el eşya alanlar, spot eşya alımı için en çok dikkat ettiğimiz detay eşyalarınızın temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olmasıdır. 2.el eşyaveya bazı müşterilerimizin tabiri ile eski eşya alımında temiz eşya almaya gayret ediyoruz ki bizler de müşterilerimize kolaylıkla satabilelim.
Bizlere Bayrampaşa veya bir başka semtten istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Sizlere haftanın 7 günü en kaliteli ve hızlı hizmeti vermeye gayret ediyoruz.
ikinci el masa alanlar
ikinci el masa alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?