Çamçeşme Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Çamçeşme mahallesi ikinci el eşya alımı için firmamız son derece hızlı ve kaliteli şekilde sizlere hizmet vermektedir. Özellikle taşınmalardan dolayı müşterilerimiz bazı eşyalarınız elden çıkarma ihtiyacı duymaktadırlar. Böyle durumlarda bizlere eşyalarının fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile göndererek en kısa süre içinde fiyat alabilmekte, karar vermeleri halinde ise aynı gün içinde nakit olarak satabilmektedirler.
Çamçeşme İkinci el veya spot eşya alımında bizler eşyaların temizliğine, markasına, kullanım alanına, türüne bakarak fiyat veririz. Her eşyayı almamız mümkün olmayacağı için bu konuda seçici davranmak zorunda kalmaktayız. Buzdolabı, çamaşır makinesi, ses sistemi, klima, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, koltuk takımı, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk takımı, chester koltuk, mobilya, plak, pikap, gümüş eşya, piyano, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı değerlendirebiliyoruz.
Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi eşyalarınıza ilk önce fotoğraflar üzerinden fiyat veriyor, daha sonra anlaşma olması halinde adresinize gelerek teslim alıyoruz. Bu sayede hem sizler hemde bizler zaman kazanmış oluyoruz. İstanbul trafiğinde her adrese ulaşabilmemiz pek mümkün olmadığı için bu yola başvuruyoruz.
Müşterilerimizin merak ettiği bir diğer konu ise nakliye konusu. Sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, tamamını kendi ekimizle karşılıyoruz.
Çamçeşme Mahallesi veya bir başka semt için 2.el ve spot eşya satacağınız zaman bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakınız.
ikinci el koltuk takımı alanlar
ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?