Çavuşoğlu Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi firmamızın ikinci el eşya alımı için hızlı şekilde hizmet verdiği semtlerden birisidir. Müşterilerimizin elden çıkarmak istedikleri eşyaları, gönderdikleri fotoğraflar üzerinden veya adreslerine giderek yerlerinde inceliyor, alabileceğimiz eşyalar için mümkün olan en yüksek fiyatı teklif ediyoruz.
Sizler de hak verirsiniz ki her eski eşya maddi bir değer karlığı ile alınmaz. Alacağımız eski eşya veya 2.el eşya, satılabilir durumda, temiz, sağlam ve model olarak güncel olmalıdır. Antika eşya veya klasik eşya dışında, çok eski, model olarak çok geride kalmış eşyaları müşterilerimize satamadığımız için bizler de maalesef alamıyoruz.
Çavuşoğlu Mahallesi ikinci el eşya alımı sırasında bu kriterlere dikkat ediyor, eşyalarınızı buna göre fiyatlandırıyoruz. Spot ve 2.el olarak alabildiğimiz eşyaların başlıcaları buzdolabı, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, klima, koşu bandı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, mobilya, koltuk takımıderi koltukchester koltuk, berjer, bahçe mobilyası, ofis mobilyası gibi eşyalardır.
Eşyalarınızın alımı için gerekli olan nakliye veya taşıma işlemleri için sizden hiçbir ücret talep etmiyor, tamamını kendi elemanlarımızla hallediyoruz. Artık evinizde veya deponuzda sizin için fazlalık olan eşyalarınızı tutmanızın hiçbir gereği yok. Çünkü yukarıda da izah ettiğimiz gibi sizleri hiçbir zahmete sokmuyor işlemlerin tamamını bizler sağlıyoruz.
Bizleri Çavuşoğlu mahallesi veya Kartal ilçesinin bir başka semtinden hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.
ikinci el beyaz eşya alanlar
ikinci el beyaz eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?