Elalmış Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Hepimizin evinde, iş yerinde, deposunda kullanmadığı, uzun zamandır muhafaza etmek zorunda kaldığı ancak ne yapacağını bilmediği eşyaları vardır. Böyle durumlarda daha fazla beklemek yerine bizleri arayarak eşyalarınızı aynı gün içinde elden çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? Çok basit. Bizi Elalmış caddesi üzerinde bulunan adresinizden arayarak eşyalarınız hakkında fiyat bilgisi alabileceğiniz gibi whatsapp veya email yolu ile fotoğraf göndererek de net fiyat alabilirsiniz.
2.el eşya alacağımız zaman eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına ve kullanılabilir olma durumuna göre sizlere fiyat veriyoruz. Yani bir eşya ne kadar temizse o kadar yüksek fiyattan alınır diyebiliriz. Yıllarca kullanılmış, yıpranmış, deforme olmuş bir eşyayı bizler de müşterilerimize satamayacağımız için maalesef alamıyoruz.
Ne tür eşyalar alıyoruz?
Elalmış caddesi ikinci el eşya veya spot beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, klima, derin dondurucu, koltuk, elbise dolabı, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz.
Elalmış caddesine gelerek eşyalarınızı adresinizden kendi elemanlarımız ve aracımızla alacağımız için sizlere hiçbir nakliye veya taşıma ücreti yansıtmıyoruz.
Daha önce hiç eski eşya satmayan müşterilerimizin birçoğu süreç hakkında bilgi sahibi olmadığı için bazı tereddütler yaşamakta ve sürecin zor olduğunu düşünmektedir. Ancak bizleri aradığınız andan itibaren sizlere en kolay ve hızlı şekilde hizmet vereceğimizi bilmenizi isteriz.
İkinci el eşya alanlar olarak bizlere haftanın 7 günü ulaşabilirsiniz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?