Esenyurt 2. İkinci El Eşya Alanlar

Evinde veya iş yerinde kullanmadığı eşyalarını satmak isteyen müşterilerimiz nereye arayabileceğini, kiminle irtibata geçeceğini bilmemektedir. Bu gibi durumlarda Esenyurt ilçesi ikinci el eşya alanlar ve spot eşya satışı için bizleri arayabilirsiniz. Eşyalarınızın fiyatlandırılmasını whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz fotoğraflar ile yapabilmekteyiz. Şimdi sizlere hızlı ve pratik şekilde eski eşya satışını nasıl yapabileceğinizi anlatmak istiyoruz.
  • Esenyurt çok merkezi bir ilçe olmadığı için ulaşım uzun sürmektedir. Bu sorunu ortadan kaldırmak için fotoğraf üzerinden fiyat veriyoruz. Eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email ile gönderebilirsiniz.
  • Eşyalarınızı inceledikten sonra sizlere en kısa süre içinde fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit olarak teslim alıyoruz.
  • Fiyat verirken eşyalarınızın türüne, durumuna ve temizliğine göre fiyat veriyoruz. Yani Esenyurt ikinci el eşya alımı sırasında eşyalarınız ne kadar temiz, sağlam ve yeniye yakınsa sizlere o kadar yüksek fiyat veriyoruz.
  • Ne tür eşyalar aldığımız sorusuna gelince; beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, bulaşık makinesi, koltuk takımı, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, L koltuk, deri koltuk, chester mobilya, plak, pikap, piyano, daktilo, bahçe mobilyası gibi eşyalarınızı alıyoruz.
Sadece Esenyurt ilçesi için değil tüm İstanbul genelinde 2.el eşya alımı için sizlere hizmet veriyoruz. Bizleri haftanın 7 günü hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
ikinci el led televizyon alanlar
ikinci el led televizyon alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?