İçmeler 2. İkinci El Eşya Alanlar

İçmeler ikinci el eşya veya spot eşya için kimlerden hizmet alabilirim diye düşünüyorsanız bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Eşyalarınızı aynı gün içinde fiyatlandırıyor, adresinizden nakit ödemesini yaparak alıyoruz. İsterseniz sizlere süreç hakkında detaylı bilgi verelim.
Eski eşya demek hurda haline gelmiş eşya demek değildir. Bir başkasının ihtiyacını görebilecek durumda olan, temiz, sağlam ve kullanılabilir eşyalardır. Örneğin 10 yıllık 2.el eşya da sizlerin ihtiyacınızı görebilir ancak bu alınabilir olduğu anlamına gelmez. Model olarak da çok demode olmamalıdır ki bizler de müşterilerimize satabilelim. Bazı müşterilerimiz ellerindeki her malı satın alabileceğimizi düşünmekte bu yüzden bazı durumlarda bizlere alım yapmadığımız için sitem etmektedirler.

Ne tür eşyalar alıyoruz?

İçmeler semti ikinci el buzdolabıçamaşır makinesibulaşık makinesiklima, salon tipi klima, kurutma makinesiLed televizyonLcd televizyonses sistemielektronik eşyamobilya, koltuk takımı, retro eşyaderi koltuk takımı, chester koltuk, gümüş eşya, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, plak, pikap, piyano, masa sandalye gibi eşyalarınızı alıyoruz.
Eşyalarınızı nasıl fiyatlandırdığımızı ise şu şekilde anlatalım. Temiz, sağlam ve çalışır durumda olması en önemli kriter. Tamir gerektiren, yıpranmış ve deforme olmuş eşyalarınızı almamız maalesef söz konusu değildir. İçmeler veya bir başka semtte de olsa aynı kriterler geçerlidir.
Bizleri 2.el eşya ve spot eşya için gerek İçmeler gerekse bir başka semtten haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Zahmetsiz, kaliteli, güvenilir bir alışveriş için bizleri arayabilirsiniz.
ikinci el masa alanlar
ikinci el masa alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?