Karlıktepe Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Karlıktepe Mahallesi, Kartal ilçesinin en yoğun mahallelerinden biridir. Çok sayıda ikinci el eşya satış talebi aldığımız bölgeye çok hızlı şekilde hizmet veriyoruz. Peki nedir bu hizmet? Nasıl fiyatlandırma yapıyoruz? Her eşyayı alıyor muyuz? Bu soruların cevaplarını vererek sizlere en kısa şekilde ikinci el eşya alış sürecimizi anlatmak istiyoruz.
  • Satmak istediğiniz ikinci el eşya için fiyat almanın en kısa yolu bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile göndermenizdir. Bu sayede çok kısa sürede sizlere fiyat bilgisi verilecektir.
  • Karlıktepe mahallesi veya bir başka bölgeden 2.el eşya alırken eşyanın temizliğine, modeline ve sağlamlığına dikkat ederiz. Bir eşya ne kadar temiz ve yeniye yakınsa o kadar yüksek fiyattan alırız.
  • İkinci el buzdolabıçamaşır makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya, bulaşık makinesi, klimaofis mobilyasıkoltuk takımı, mobilya, plak, pikap, piyano, mobilya, el halısı, Hereke halı, gümüş eşya, eski obje, hat yazısı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı alıyoruz.
  • Eşyalarınızın Karlıktepe mahallesi sınırları içinden eski eşya alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti alınmayacak tamamı ekibimiz tarafından karşılanacaktır.
Karlıktepe Mahallesi eski eşya veya spot eşya alış süreci yukarıda yazılanlardan farklı değildir. Sürecin hiçbir aşamasında sizler en ufak bir zahmete katlanmayacaksınız. Bizleri haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hiç çekinmeden arayabilir, bilgi alabilir veya fiyat öğrenebilirsiniz. Sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?