Okmeydanı 2. İkinci El Eşya Alanlar

Okmeydanı ikinci el eşya alanlar için sizlere haftanın 7 günü hizmet veren firmamız elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızı aynı gün içinde adresinizden nakit ödemesini yaparak alıyor. İster evinizde ister iş yerinizde ister deponuzda olsun artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumunda olan eşyalarınızı bizleri arayarak değerlendirebilirsiniz. Nasıl fiyatlandırma yaptığımız ve ne tür eşyalar aldığımız konusuna gelince, bunu size maddeler halinde daha detaylı olarak anlatacağız.

Ne tür eşyalar alıyoruz?

Okmeydanı ikinci el buzdolabıçamaşır makinesibulaşık makinesikurutma makinesikoltuk takımıelektronik eşyases sistemiLed televizyonLcd televizyonmobilya, masa sandalye, baza yatak, gümüş eşyael halısı, gümüş obje, Hereke halı, Bünyan halısı, tuğra, ferman, hat yazısı, plak, pikap, piyano, eski kitap, oypı9malı mobilya, klasik mobilya gibi eşyalarınızı alıyoruz.
  • Neye göre fiyat veriyoruz? : Eşyalarınıza fiyat verirken en çok dikkat ettiğimiz konu temizlik ve sağlamlıktır. Kullanılmayacak durumda olan, model olarak artık tercih edilmeyen ve deformasyona uğramış eşyalarınızı almamız maalesef mümkün değildir. Yani ikinci el eşya ne kadar temiz olursa o kadar yüksek fiyattan alınır.
  • Nakliye nasıl yapılıyor? : Okmeydanı veya bir başka semtten 2.el eşya alımı yaparken sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
Eski eşya, spot eşya veya ikinci el eşya birbirinden farklı kavramlar olsa da bizleri arayarak eşyanızın türü hakkında bilgi vererek veya whatsaap ya da email yolu ile fotoğraflarını göndererek anında fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?