Petroliş Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Petroliş Mahallesi ikinci el eşya veya spot eşya alımının en çok yapıldığı semtlerimizden biridir. Kartal ilçesinin yoğun mahallelerinden birisi olan bölgeden gelen taleplere göre hareket eden firmamız müşterilerimize mümkün olan en kısa sürede hizmet vermektedir. Eşyalarınızın türüne, durumuna ve modeline göre bir değerlendirme yapıyor, sizlere alabileceğimiz maksimum fiyatı teklif ediyoruz.
Sizler için fazlalık durumunda olan eşyalarınızı elden çıkarmak için artık beklemenize bu eşyaların yaşam alanınızı kısıtlamalarına izin vermenize gerek yok. Çünkü bizler haftanın 7 günü çalışıyor, eski eşya ve spot eşya alımı için Petroliş mahallesi ve çevresine hizmet veriyoruz. Sizleri hiçbir zahmete sokmadan, nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden, adresinizden nakit alıyoruz.
Temiz ve sağlam durumda olan, model olarak günümüz çizgilerini taşıyan ikinci el veya sıfır buzdolabı, çamaşır makinesi, beyaz eşya, koltuk takımı, klima, Led televizyon, Lcd televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, mobilya, deri koltuk, chester koltuk, ofis mobilyası, el halısı, gümüş eşya, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş obje gibi eşyalarınızı adresinizden alıyoruz.
Petroliş mahallesi eski eşya fiyatı almanın en kısa yolu whatsapp veya email yolu ile eşya fotoğraflarını bizlere göndermeniz şekli ile olur. Hem size hem de bizlere zaman kazandıracak bu işlem sayesinde sizlere çok daha çabuk ulaşabiliriz.
2.el eşya ve spot eşya alımında tüm İstanbul genelinde olduğu gibi Petroliş mahallesi ve Kartal çevresinde iddialı olan firmamız sizlere de en kaliteli hizmeti vermek için 7 gün çalışmaktadır.
ikinci el çamaşır makinesi alanlar
ikinci el çamaşır makinesi alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?