Rumelihisarı 2. İkinci El Eşya Alanlar

Rumelihisarı ikinci el eşya veya sıfır eşya alımını en hızlı şekilde yapan ve bu süreç içinde sizlere hiçbir zahmet vermeyen firmamız eşyalarınızı çeşidine, kullanılır olma durumuna göre fiyatlandırıyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde nakit olarak alıyor. Eski eşya ve ikinci el eşya artık nakte dönüyor! Nasıl mı? Anlatalım;
Evinizde, iş yerinizde veya deponuzda artık kullanmak istemediğiniz eşyalarınız mı var? Hiç boş yere bekletmeyin fotoğraflarını çekin ve bizlere whatsapp ya da email üzerinden gönderin. Arkadaşlarımız sizlere anında dönüş yapacaklar ve sizlere en doğru fiyatı vereceklerdir. Verdiğimiz fiyatta anlaşmamız halinde ise aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak alacaklardır.
Rumelihisarı ikinci el beyaz eşya, spot eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemielektronik eşya, mobilya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, sıfır eşya, gümüş eşya, el halısı, Hereke halıBünyan halısıLadik halısı, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızın değerlendirmesini yapıyoruz.
Ancak her 2.el eşya tarafımızca alınır diye birşey söylememiz mümkün değildir. Alım yaparken satılabilir durumda olan, temiz ve sağlam ürünleri tercih ediyoruz ki bizler de müşterilerimize satarken mahcup olmayalım.
Sizler de ikinci el veya sıfır ikinci el eşya satacağınız zaman haftanın her günü, mesai saatleri içinde bizleri arayabilir, eşyalarınızı değerlendirilmesini isteyebilirsiniz. Sizlere Rumelihisarı için en zahmetsiz hizmeti sunuyoruz.
ikinci el masa ve sandalye alanlar
ikinci el masa ve sandalye alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?