2. İkinci El Fırın Alan Yerler

Mutfaklarınızın en temel ürünlerinden birisi olan fırın, zamanla yerini setüstü ocaklara bıraktı. Özellikle mutfakların artık son derece küçük yapılmasından veya ankastre fırın ve ocak ile yapılmasından dolayı tam boy fırın ihtiyacı neredeyse durma noktasına geldi. Bu yüzden ikinci el fırın satacağınız zaman bizleri arayabilirsiniz.
Burada ayrıca belirtmek gerekir ki 2.el fırın almamız için fırınlarınızın son derece temiz ve kullanılabilir durumda olması gerekir. Her tarafı paslanmış, kir ve yağ içinde olan bir fırın almamız elbetteki mümkün değildir. Alacağımız ikinci el fırın son derece temiz ve az kullanılmış olmalıdır ki bizler de müşterilerimize kolaylıkla satabilelim.
Bir diğer önemli konu da markadır. Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Profilo, Altus gibi bilinen markaların fırınları da alınırken markası bilinmeyen ürünlere göre daha yüksek fiyattan alınır. Sadece fırın değil klima, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, kurutma makinesi, buzdolabı, mini buzdolabı, derin dondurucu gibi beyaz eşya alımını da aynı gün içinde yapıyoruz.
Ankastre fırın, mini fırın, tamboy fırın gibi çeşitleri de bulunan fırınların turbo, elektronik, cam, inox, emaye gibi modelleri de bulunmaktadır.
Elden çıkarmak istediğiniz 2.el fırın için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere tüm ikinci el eşya ve spot eşyalarınız için en kaliteli ve hızlı hizmeti veriyoruz. Bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz.
ikinci el fırın alanlar
ikinci el fırın alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?