Bahçelievler 2. İkinci El Eşya Alanlar

Evlerinizde, iş yerinizde artık kullanmak istemediğiniz bir kenarda duran ikinci el eşya ve spot eşya için Bahçelievler veya bir başka semtte bulunan adresinize geliyor, eşyalarınızı teslim alıyor, ücretini nakit olarak ödüyoruz. Her eski eşya satın alınamayacağı için bizler de alım yaparken bazı kriterleri göz önünde bulunduruyor ve alımlarımızı buna göre yapıyoruz. İsterseniz 2.el eşya alımında nelere dikkat edildiği ve eşyalarınızı neye göre fiyatlandırdığımız konusunda sizlere bazı bilgiler verelim.
Bahçelievler ikinci el eşya ve spot eşya alımı yapacağımız zaman eşyalarınızın whatsapp veya email yolu ile fotoğraflarını bizlere göndermenizi talep ederiz. Bu sayede hem sizler hem de bizler için süreç son derece hızlanır. Eşyalarınız temiz, sağlam ve satılabilir durumda ise sizlere bir fiyat teklif ederiz. Fiyat konusunda anlaşma olması durumunda aynı gün içinde nakit ödemesini yaparak alırız. Sizlerden ricamız eşyalarınızın fotoğraflarda görünmeyen kusurları varsa bizlere bunu ayrıca söylemenizdir.
Ne tür eşyalar alıyoruz? Bahçelievler ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, elektronik eşya, L koltuk, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, masa sandalye, yatak baza, avangard mobilya, chester koltuk, klima, termosifon, gümüş eşya, el halısı, eski obje, Hereke halısı, Bünyan halısı gibi 2.el eşya alımını yapıyoruz.
Sadece Bahçelievler için değil tüm İstanbul ilçelerinden spot eşya ve ikinci el eşya alımı yapıyoruz. Bizleri arayarak en hızlı şekilde eşyalarınızı elden çıkarabilirsiniz.
ikinci el masa alanlar
ikinci el masa alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?