Çavuşbaşı 2. İkinci El Eşya Alanlar

Çavuşbaşı semti, ikinci el eşya veya spot eşya alımı için müşterilerimize haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Evnizde, iş yerinizde, deponuzda, çatı katınızda, apartman garajınızda kalmış, artık kullanmadığınız, ihtiyaç fazlası durumundaki eşyalarınızı aynı gün içinde fiyatlandırıyor, nakit ödemesini yaparak alıyoruz. Müşterilerimiz daha önce hiç ikinci el eşya veya eski eşya satmadığı için nasıl fiyat verdiğimizi, fiyat verirken nelere dikkat ettiğimizi merak etmektedirler. Bizler de bu sorulara maddeler halinde cevaplar vererek süreç hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayalım.
  • Nasıl fiyat veriyoruz? : Çavuşbaşı adresinize gelerek fiyat verdiğimiz gibi whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz eşya fotoğrafları ile de sizlere fiyat verebiliyoruz.
  • Ne tür eşyalar alıyoruz? : Çavuşbaşı ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, klima, termosifon, koltuk takımı, L koltuk, deri koltuk takımı, chester koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, yemek odası, masa sandalye, gümüş obje, klasik mobilya, eski obje, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı gibi eşyalarınızı alıyoruz.
  • Neye göre fiyat veriyoruz? : Fiyat verirken eşyalarınızın temizliğine, sağlamlığına, satılabilir olmasına, markasına ve modeline dikkat ediyoruz.
  • Nakliye, taşıma ücreti kim tarafından karşılanıyor? : Çavuşbaşı ikinci el eşya ve spot eşya için sizlerden nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, tamamını bizler karşılıyoruz.
Bizleri haftanın 7 günü 2.el eşya ve eski eşya satışı için arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.
köşe koltuk takımı alanlar
köşe koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?