Dereboyu Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Dereboyu Caddesi, Ortaköy semtinde bulunan kalabalık ve yoğun bir caddedir. Bu cadde üzerinde veya civarında herhangi bir ev veya iş yerinde, depoda, garajda bulunan ikinci el veya sıfır eşyalar için bizleri arayabilirsiniz. Artık sizin için fazlalık durumunda olan, kullanmadığınız eşyalarınız için bizi haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Dereboyu Caddesi için adresinize gelerek eşyalarınızı yerinde inceleyebileceğimiz gibi, whatsapp veya email üzerinden bizlere göndereceğiniz fotoğraflar ile de fiyat verebiliriz.
Fiyat konusunda anlaşma sağlanması durumunda adresinize gelerek eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak sizlerden satın alıyoruz. Elektronik eşya, beyaz eşya, ses sistemi, koltuk takımı, Led televizyon, Lcd televizyon, L koltuk, ofis mobilyası, masa sandalye, yatak odası, yemek odası, deri koltuk takımı, chester koltuk, buzdolabı, klima, çamaşır makinesi gibi eşyalarınızın yanı sıra, antika eşya, klasik mobilya, el halısı, Hereke mobilya, Bünyan halısı, gümüş eşya, varaklı mobilya, oymalı koltuk takımı, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızın alımını yapıyoruz.
Fiyat almak için ne yapmanız gerekiyor? Fiyat almak istediğiniz zaman bizlere whatsapp veya email yolu ile eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz yeterlidir. Sizlere hemen geri dönüş yapılacak ve eşyalarınız için fiyat verilecektir. Eşyalarınızın Dereboyu Caddesi üzerindeki adresinizden alımı için nakliye veya taşıma gibi işlemler tamamen bizler tarafından karşılanmaktadır.
Beşiktaş, Ortaköy, Dereboyu Caddesi gibi semtlerden ikinci el eşya veya eski eşya alımı için sizlere en hızlı ve kaliteli hizmeti veriyoruz. Bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.
ikinci el ofis eşyası alanlar
ikinci el ofis eşyası alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?