Emin Ali Paşa Caddesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Emin Ali Paşa Caddesi üzerinde veya civarında ikinci el eşya satacak yer mi arıyorsunuz? Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası eski eşya, 2.el eşya satışı için bizleri arayarak aynı gün içinde elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızı nakit olarak satabilirsiniz. Artık kullanmak istemediğiniz, atıl durumda bekleyen evinizde, iş yerinizde, deponuzda, garajınızda yer kaplayan, sizler için sorun olan eşyalarınızı aynı gün alıyoruz.
Emin Ali Paşa Caddesi ikinci el eşya alımı yapacağımız zaman fiyatlandırma için adresinize gelebileceğimiz gibi whatsapp veya email yolu ile göndereceğiniz eşya fotoğrafları ile de sizlere fiyat verebiliriz. Fiyat konusunda anlaşma olması halinde aynı gün veya sizlerin müsait olduğunuz gün adresinizden alım yapıyor, nakliye, taşıma gibi işlemler için hiçbir ücret talep etmiyoruz.
Ne tür eşyalar alıyoruz? Müşterilerimizin en çok sorduğu soru bu. 2.el buzdolabı, çamaşır makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, elektronik eşya, koltuk takımı, L koltuk, mobilya, klima, termosifon, ofis mobilyası gibi eşyalarınızın yanı sıra eski eşya, el halısı, Hereke halı, gümüş obje, Bünyan halısı, eski kitap, saat, aslan ayak mobilya, çay takımı, gramofon, piyano, plak, pikap, hat yazısı, ferman, tuğra gibi pek çok eşyanızı satın alıyoruz.
Sadece Emin Ali Paşa Caddesi için değil İstanbul ve çevresi için 2.el eşya, eski eşya ve antika eşya için bizleri hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli hizmeti veriyoruz.
ikinci el masa alanlar
ikinci el masa alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?