Fatih 2. İkinci El Eşya Alanlar

Fatih semti son derece kalabalık ve yoğun ilçelerden birisidir. Bu yoğunluk ve kalabalık ise beraberinde ikinci el eşya alışı konusunda bölgeye yoğun şekilde hizmetimizi de beraberinde getirmektedir. Evlerinde, iş yerlerinde veya depolarında bulunan eski eşya için bizleri arayan müşterilerimize son derece hızlı şekilde hizmet veriyor, aynı gün içinde kendilerinden eşyalarını teslim alıyoruz.
Fatih ikinci el eşya alımı için sizlere nasıl bir fiyatlandırma yapıyoruz? Nasıl bir yol izliyoruz? İsterseniz bu konu hakkında detaylı bilgi verelim. Eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermeniz durumunda sizlere anında fiyat bilgisi verebiliyoruz. Fotoğraf ile fiyat vermek hem sizlere hem de bizlere önemli bir zaman kazandıracaktır. Fiyat konusunda sizinle karşılıklı anlaşma sağlanması durumunda adresinizden eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak alıyoruz.

Fatih ikinci el eşya alımı için ne tür eşyaların alımını gerçekleştiriyoruz?

Beyaz eşyamobilyakoltuk takımıbuzdolabıçamaşır makinesibulaşık makinesi, kurutma makinesi, klima, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, ses sistemi, L koltuk, yatak odası, yemek odası, el halısı, gümüş eşya, eski obje, eski Kuran-ı Kerim, Hereke halı, Bünyan halısı, klasik eşya, antika eşya, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızı satın alıyoruz.
Fatih 2.el eşya alımı için sizlere haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Bizleri arayarak eşyalarınızı aynı gün zahmetsiz bir şekilde elden çıkarabilirsiniz.
ikinci el koltuk takımı alanlar
ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?