Florya 2. İkinci El Eşya Alanlar

Florya semtinden bizlere ulaşarak, artık kullanmak istemediği eşyalarını ikinci el olarak satmak isteyen müşterilerimiz için hızlı şekilde fiyatlandırma yapıyor, aynı gün içinde ise adreslerinden satın alıyoruz. Artık kullanmak istemediğiniz, sizler için fazlalık olan eşyalarınızı sağda solda depolamak yerine bizleri arayıp hemen elinizden çıkarabilirsiniz.
Son zamanlarda ikinci el eşya konusunda müşterilerimiz son derece bilinçli hareket etmektedirler. Daha önceleri sağa sola bedava dağıttıkları ürünlerini artık belli bir maddi değer karşılığında elden çıkarabilen Florya semti sakinleri için bizler de haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, termosifon, mobilya, el halısı, Hereke halıBünyan halıgümüş eşya, ferman, tuğra, hat yazısı, el dokuma halı gibi eşyalarınız için bizlere whatsapp veya email üzerinden fotoğraflarını gönderebilirsiniz. Gelen fotoğraflar üzerinden sizlere mümkün olan en yüksek fiyat teklif edilerek aynı gün içinde adresinizden alınır.
Florya veya herhangi bir semtten eski eşya fiyatlandırması yapacağımız zaman en çok dikkat ettiğimiz konu eşyalarınızın temizliği, sağlamlığı, markası ve kullanılabilir durumda olmasıdır. Sizler de takdir edersiniz ki adeta hurda durumuna gelmiş eşyaların alınıp satılması mümkün değildir.
Haftanın 7 günü Florya ikinci el eşya alımı için hizmet vermekteyiz. Kendi nakliye aracımız ve elemanlarımızla alım yapıyor, sizlerden hiçbir nakliye ücreti talep etmiyoruz.
ikinci el koltuk takımı alanlar
ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?