Gözcübaba 2. İkinci El Eşya Alanlar

Artık işinize yaramayan, sizin için fazlalık durumunda olan ikinci el eşya ve eski eşya için Gözcübaba veya Göztepe semtinden alıyoruz. Eşyalarınızı durumuna, türüne, markasına göre değerlendiriyor, sizlere fiyat veriyor, verdiğimiz fiyatta anlaşmamız durumunda anında nakit ödemesini ödeyerek alıyoruz. Yazımızın başında da dediğimiz gibi eşyalarınız satılabilir durumda olması halinde alınabilir.
Konuyu açmak gerekirse, her ikinci el eşya alınır diye bir şey söz konusu değildir. Model olarak satılabilir durumda olan, ihtiyacı olan kişilerin tercih edilebileceği eşyaların alımını yapıyoruz. Bazı müşterilerimiz adeta hurda durumuna gelmiş, hiç bir şekilde satılma ihtimali olmayan eşyalarını da almamızı istiyorlar ki bu maalesef mümkün değildir. Gözcübaba eski eşya alımı yapacağımız zaman da mümkün olduğu kadar temiz eşyaları almaya gayret ediyoruz.
Peki ikinci el eşya alacağımız zaman ne gibi noktalara dikkat edilir? Aslında her eşya gurubu kendi içinde değerlendirilir. İkinci el beyaz eşya alırken çalışır durumda olmasına dikkat edilirken ikinci el mobilya alacağımız zaman modele ve eşyanın markasına daha çok dikkat ederiz. Yıpranmamış ve pas, kir, leke bulunmayan ürünler de alım esnasında daha yüksek fiyattan alabiliriz.
Ne tür eşyalar alıyoruz? İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesibulaşık makinesiklima, termosifon, koltuk takımı, L koltuk, masa sandalye, baza yatak, yatak odası, yemek odası, sürgülü dolap, elbise dolabı, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş obje, eski obje, pikap, plak, piyano, oymalı koltuk takımı, klasik eşya, varaklı mobilya, aslan ayak mobilya, ferman, hat yazısı, tuğra gibi eşyalarınızı Gözcübaba veya ikamet ettiğiniz semtten nakit olarak alıyoruz.
Bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?