Güllübağlar Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Güllübağlar mahallesi Pendik ilçesi sınırlarında bulunan ve son zamanlarda hızla gelişip büyüyen semtlerden birisidir. Bu büyüme ve gelişme de ikinci el eşya veya spot eşya alım satımı konusunda müşterilerimizin bölgeden taleplerinin sıklaşmasına sebep olmuştur. Firmamız sizlerden gelen talepler doğrultusunda eşyalarınızı fiyatlandırıyor, aynı gün adresinizden alıyor.
En kolay ve hızlı şekilde fiyat almak için eşyalarınızın fotoğraflarını bizlere whatsapp veya email yolu ile göndermeniz yeterlidir. Bir akıllı telefon sayesinde bunu çok kolay yapabilir Güllübağlar eski eşya için fiyat alma sürecinizi hızlandırabilirsiniz.
Fotoğraflar üzerinden değerlendirme yaptıktan sonra sizlere bir fiyat veriyor, anlaşma olması halinde ise aynı gün içinde adresinizden nakit olarak alım yapıyoruz. Güllübağlar ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, klima, ses sistemi, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, L koltuk, mobilya, el halısıgümüş eşya, eski obje, Hereke halısıBünyan halısı, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızın fiyatlandırması ve alımını yapıyoruz.
Müşterilerimizin merak ettikleri bir diğer konu da nakliye ve ödeme konusudur. İkinci el eşya alımı sırasında sizlerden hiçbir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, ödemeyi ise nakit olarak elden yapıyoruz.
Güllübağlar semti eski eşya veya spot eşya satışı için bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Sizlere hızlı şekilde hizmet veriyor, hiçbir zahmete sokmuyoruz. Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?