İkinci 2. El Beyaz Eşya Alan Yerler

İkinci el buzdolabıçamaşır makinesibulaşık makinesi, fırın, klima gibi beyaz eşya satacağınız zaman bizleri arayarak fiyat bilgisi alabilir, istediğiniz zaman nakit olarak satabilirsiniz. Bosch, Siemens, Arçelik, Beko, Vestel, Ariston, Altus, İndesit, Regal gibi pek çok markanın ikinci el beyaz eşya veya elektronik eşyasını alıyor, sizlere en hızlı hizmeti sunuyoruz.
Nasıl fiyat veriyor, eşyalarınızı neye göre değerlendiriyoruz? İkinci el beyaz eşya alan yerler olarak dikkat ettiğimiz en önemli kriter sağlam olmasıdır. Temiz, sağlam ve çalışır durumda olması, beyaz eşya alımında fiyatı da en çok etkileyen faktörlerdir. Herhangi bir fonksiyonu çalışmayan, arızalı ve bakıma muhtaç beyaz eşya alımı maalesef pek mümkün değildir. Örneğin ikinci el buzdolabı alacağımız zaman alt veya üst kısmının sağlıklı şekilde soğutmasına, ses yapmamasına, her aksamının çalışır durumda olmasına dikkat ederiz. Arızalı durumda olan bir buzdolabı alınıp tamir ettirildikten sonra eski performansını vermeyeceği için tamirli eşya almayı tercih etmeyiz.
İkinci el beyaz eşya alımı için adresinize geliyor, kendi aracımız ve elemanlarımızla alım yapıyor, sizlerden hiçbir nakliye veya bir başka ücret talep etmiyoruz. Bizlere eşyanızın markasını ve üzerinde yazan model numarasını söylemeniz fiyat almanız için yeterlidir. Whatsapp veya email üzerinden bizlere eşyanızın fotoğraflarını göndererek de fiyat alabilirsiniz.
İstanbul sınırları içindeki her semtten ikinci el beyaz eşya alımı yapıyoruz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, klima, kurutma makinesi, seyyar klima, termosifon gibi eşyalarınızın alımı için hizmetinizdeyiz.
ikinci el beyaz eşya alan yerler
ikinci el beyaz eşya alan yerler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?